BS Produkcija – Portal za strastvene ljubitelje auto-moto sveta
  • 15/06/2024
  • Last Update 12/06/2024 11:14 am

BS Produkcija

BS produkcija je počela sa radom u martu 2008. godine kada je na Beogradskom Sajmu napravljena i prva epizoda naše a sada i vaše emisije ABS Show.

Od prvog dana trudili smo se da vam na male ekrane donesemo najzanimljivije teme i dešavanja iz sveta automobila i auto moto sporta.

Uspelo nam je!!!

Na samom početku najveću pažnju smo posvećivali novim automobilima, pa smo već tada u saradnji sa kompanijom Reno Nissan Srbija započeli i naš prvi super auto test i to automobila koji danas zauzima vodeće mesto u prodaji Dacia Sandero.

Ono po čemu smo već nakon godinu dana emitovanja postali poznati jesu i auto moto trke koje naša tv ekipa prati u celosti sa 3, 4 pa i više kamera. Šampionat Srbije u automobilizmu kroz sve discipline pratili smo i 2009. godine za šta smo i dobili nagradu od strane sportskog Auto moto saveza Srbije januara 2010. godine.

Od 2012. godine ekipa emisije ABS SHOW je i zvanična Tv ekipa MOTO SAVEZA SRBIJE.Bs produkciji su dodeljena i specijalna priznanja (2012, 2013, 2015, 2015).

Pored redovnih rubrika koje smo do sada pripremali za Vas: auto press, auto vesti, auto događaji, redovno radimo i mini testove automobila, a hvale radi bili smo prva tv ekipa koja je radila mini test Škode Yeti, i mini test Kie Venga.

2011. godine smo bili jedina tv ekipa koja je bila na Svetskoj test vožnji novog CITROENA DS5 u Nici

Danas se emisija ABS Show emituje na 121 tv kanala širom Srbije, Republike Srpske,Crne Gore, Hrvatske, a uskoro će krenuti da se emituje i na teritoriji Makedonije. Pored zemaljske televizije ABS Show se emituje i putem satelita.

Ovom prilikom ekipa BS produkcije i emisije ABS Show se zahvaljuje svim tv stanicama koje emituju našu emisiju, i specijalnim  prijateljima naše emisije Avtonova Kab uvozniku Citroen vozila, Reno Nissan Srbiji uvozniku Reno i Dacia vozila,Delta automoto uvozniku Honda vozila,Euro Impex -u uvozniku Pežo vozila,Toyota Srbija uvoyniku Toyota vozila,kompaniji Goodyear Dunlop Sava tires,Lf centru – dileru Nissan automboila,Nikom autu dileru Fiat vozila,Petrolu,Vb leasing -u,sajtu www.polovniautomobili.com i mnogim drugima koji nam nadamo se neće zameriti što ih nismo ovom prilikom imenovali.

Pored naše auto emisije tu je i emisija o turizmu ATLAS.

U okviru turističke emisije ATLAS , emituju se putopisi iz inostranstva, turističke destinacije u Svetu i kod nas, manifestacije u Srbiji, Informacije turisičkog karaktera, Srbija u slici i reči – putopisi iz Srbije, zanimljiva i  neobična mesta i ljudi kod nas i u Svetu. Gostovanja Turoperatora u emisiji,

i ponude pojedinih turističkih agencija. Od sada I nove rubrike IZ ISTORIJE, UPOZNAJ SRBIJU, PREDSTAVLJAMO VAM .Tu su i nezaobilazne turističke patrole a uskoro I još noviteta.

Turistička emisija ATLAS se emituje već više od pet godina.Emituje se na 111 tv stanica širom Srbije a kablovski i sateltski i van naših granica.

Hvale radi,promo film za TO ALEKSANDROVAC,u našoj produkciji, nagrađen je kao najbolji promo film na VI Izložbi suvenira i turističkih publikacija “Leskovac 2013”.

U narednom periodu trudićemo se da budemo još bolji i  inovativniji i to samo zbog Vas dragi gledaoci i prijatelji emisije. Ostanite uz vašu televiziju i naše emisije ABS SHOW i ATLAS.