BS Produkcija – Portal za strastvene ljubitelje auto-moto sveta

Počinje servisna akcija Fiat Automobili Srbija

Počinje servisna akcija Fiat Automobili Srbija

Pod sloganom „Sve je jasno. Kočite“, kompanija Fiat Automobili Srbija pokrenula je specijalnu servisnu akciju za kontrolu i održavanje kočnih sistema.

Tokom specijalne servisne akcije kompanije Fiat Automobili Srbija (FAS) koja traje do 31. marta, vlasnici vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia imaju priliku da promene kočne diskove i disk pločice pod veoma povoljnim uslovima i da na taj način podignu nivo aktivne bezbednosti svojih vozila.

Ukoliko se vlasnik vozila odluči za promenu kočnih diskova i disk pločica u nekom od ovlašćenih servisa širom Srbije, za jedan plaćeni disk dobiće dva i posebnu cenu ugradnje.

Ugradnjom originalnih delova i korišćenjem usluga servisa iz ovlašćene mreže FAS-a, vlasnici vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia značajno utiču na bezbednost, kako sebe tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Akcijom „Sve je jasno. Kočite“, FAS želi ne samo da olakša tekuće održavanje vozila iz grupacije Fiat Automobili već i da još jednom podseti svoje klijente da je bezbednost uvek prioritet i da na tom polju nema kompromisa. 

FAS
Foto: AutoPortal.rs

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *