BS Produkcija – Portal za strastvene ljubitelje auto-moto sveta

Harley-Davidson i Jeep zajedno i u 2017. godini

Harley-Davidson i Jeep zajedno i u 2017. godini

Harley-Davidson® i Jeep® četvrtu godinu za redom obnavljaju i jačaju svoje partnerstvo u Evropi. Jeep će sada biti glavni partner i zvanični sponzor bitnih događanja i skupova u vezi sa brendom Harley-Davidson širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Teško da se među brendovima mogu naći veće legende nego što su Harley-Davidson ili Jeep, imena o kojima se već dugo priča i koja imaju svoju ulogu na svetskoj sceni. A oba ova brenda danas proizvode vozila koja obuhvataju samu suštinu slobode i avanturističkog duha.

Na krilima uspeha ostvarenog u prethodne tri godine, Jeep će imati zapaženije učešće na tri glavna događaja povezana sa brendom Harley-Davidson u Evropi, počev od Euro Festivala u Sen Tropeu u Francuskoj (od 11. do 14. maja), nakon kojeg će uslediti Evropski H.O.G. skup u Luganu u Švajcarskoj (od 29. juna do 2. jula) dok će vrhunac biti na Evropskoj motociklističkoj nedelji na jezeru Faker u Austriji (od 5. do 10. septembra).

Jeep će biti prisutan i na drugim događajima brenda Harley-Davidson tokom godine, uključujući Africa Bike Week™ (Afrička motociklistička nedelja) u Južnoj Africi (27-30. april), Thunder in the Glens (Grmljavina u klisuri) u Škotskoj (25-28. avgust) i Benelux HOG Rally (HOG skup zemalja Beneluksa) u Holandiji. Pored toga, Jeep vozila će biti prikazana i na lokalnim događajima u Ukrajini, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Estoniji i Češkoj Republici. Posetioci će imati priliku da se izbliza upoznaju sa čitavom linijom brenda Jeep, ali i da probaju vozila u test vožnji, te da kupe zvanične, reklamne proizvode brenda Jeep i da uživaju u gostoljubivosti u Jeep salonu.

Iznova potvrđena saradnja predstavlja nadgradnju uspeha ostvarenog tokom prethodne tri godine, kao i osnovnih vrednosti koje brendovi dele: sloboda, avantura i strast prema vožnji na otvorenom, sa svim iskustvima koja ona nosi. Vlasnici vozila dva brenda dele nešto veoma posebno – osećaj pripadnosti koji se često ogleda u visoko prilagođenim vozilima koja odslikavaju kreativnost i individualnost svojih vlasnika.

PR saopštenje – FCA Srbija

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *