BS Produkcija – Portal za strastvene ljubitelje auto-moto sveta

EKO Serbia poklanja vernim kupcima atraktivna putovanja

EKO Serbia poklanja vernim kupcima atraktivna putovanja

Ukoliko su putovanja vaša strast i volite sport, EKO Serbia je već spremila lepo iznenađenje za vas.

Kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, kompanija EKO Serbia u okviru nagradne igre poklanja sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre u Parizu, koje su glavni sportski događaj ove godine, kao i putovanja na atraktivne destinacije u Srbiji.  

„Olimpijske igre predstavljaju vrhunac sportskih dostignuća i promovišu kvalitet, fer takmičenje, konstantno usavršavanje znanja i veština, kao i solidarnost, etiku i međusobno uvažavanje, što su vrednosti za koje se zalaže i naša kompanija. Veoma smo ponosni što, kao sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, imamo priliku da podržimo talentovane i uspešne sportiste iz Srbije, koji će svoju zemlju predstavljati na jednom od najvažnijih sportskih takmičenja u svetu. Nagradna igra koju smo organizovali omogući će i nekim od naših vernih kupaca da prisustvuju Olimpijskim igrama u Parizu ove godine i da bodre srpske sportiste u njihovom pohodu na osvajanje medalja. Takođe, neki će dobiti mogućnost da putuju na najlepše destinacije u Srbiji i tamo prate sportske rezultate i raduju se uspesima srpskih sportista na Olimpijskim igrama“, izjavio je Aris Karousos,  generalni direktor EKO Serbia.      

Nagradna igra, pod nazivom „Nagrade za medalju!“, je u toku i traje do 02. juna, na svim EKO benzinskim stanicama. Glavna nagrada sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre za 5 srećnih dobitnika biće izvučena 3. juna. Oni će imati ekskluzivnu priliku da uživo osete olimpijsku atmosferu i budu svedoci sjajnih rezultata srpskih sportista. Pored toga, svake nedelje (13.05, 20.05, 27.05. i 03.06.) biće izvučeni dobitnici po jednog atraktivnog vikend putovanja u Srbiji i po dva seta olimpijske sportske opreme. Da bi imali šansu da osvoje neku od ovih fantastičnih nagrada potrebno je da kupci na nekoj od 58 EKO benzinskih stanica širom Srbije sipaju 25 litara goriva i koriste Smile karticu ili EKO Smile mobilnu aplikaciju, a za kupovinu 25 litara premium goriva svaka transakcija biće duplirana. Pored toga, uz kupovinu 2 kafe za poneti zajedno sa kupovinom 25 litara goriva 95 EKOnomy ili Diesel EKOnomy, šanse za osvajanje nagrada se udvostručuju. Za kupovinu 2 kafe za poneti i 25 litara premium goriva EKO Racing 100 ili Diesel Double Filtered, šanse su trostruko veće. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom besplatnog Call centra, na broj 0800 088 887.

EKO Serbia, kao dugogodišnji partner Olimpijskog komiteta Srbije, posebno je ponosna što će srpski olimpijci prisustvovati izvlačenju srećnih dobitnika, od kojih će ih neki bodriti uživo sa tribina u Parizu.

„Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što se dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom EKO Serbia pretvorilo u prijateljstvo i što zajedno stvaramo uslove za pripreme i odlazak naših sportista na Olimpijske igre. Sigurni smo da će naša saradnja doprineti dodatnoj motivisanosti sportista da ostvare najbolje moguće rezultate i da osvoje što više medalja za svoju zemlju“, rekao je Žarko Zečević, prvi potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije. 

Prisustvovanje Olimpijskim igrama je nešto što se dešava jednom u životu i za većinu ljudi je san koji je teško ostvariti, a EKO Serbia kroz nagradnu igru omogućava svojim kupcima da dožive avanturu koje će se uvek sećati sa radošću dok pričaju o njoj svojim prijateljima. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *